Всички горещи реакции след дербито Левски - ЦСКА


Всички горещи реакции след дербито Левски - ЦСКА
Снимка: БГНЕС

25545 0

Голямото дерби между Левски и ЦСКА завърши без победител, но пък за сметка на това емоции на терена и извън него имаше в изобилие. В големия сблъсък на старта на родния шампионат имаше кръв, съмнения за дузпа, картони за треньори и изгонен футболист, а по трибуните "червени" и "сини" се надпреварваха кой ще предложи по-добра хореография и по-голяма подкрепа към любимия си отбор.

Двубоят започна със счупен нос на Мартин Райнов, който трябваше принудително да напусне игра за сметка на Симеон Славчев. До инцидента се стигна след сблъсък с футболиста на ЦСКА Евандро при въздушен дуел. На няколко пъти в срещата главният арбитър Георги Кабаков трябваше да успокоява страстите на резервните скамейки, като се стигна и до раздаването на картони.

Червеният цвят бе показан на помощника на Милош Крушчич - Добромир Митов. Бившият старши треньор на столичния гранд влезе в пререкание с Кабаков след ситуация в мача и беше изгонен с директен картон. По-рано самият сърбин беше официално предупреден от рефера.

След половин час игра ЦСКА имаше претенции към съдията за дузпа. Мазику проби отлично по лявото крило, където надигра Нашименто в ситуация "един срещу един" дълбоко в половината на Левски и от аутлинията успя да центрира към малкия пеналт на "сините". Топката обаче срещна ръката на капитана на 26-кратните шампиони Живко Миланов (видео от ситуацията вижте тук).

В 71' пък Нуно Рейш получи червен картон след глупаво и грубо нарушение край тъчлинията при безопасна за Левски ситуация. "Червените" обаче не се възползваха от преимуществото си и дори не стигнаха до голово положение. След последния съдийски сигнал пък Петър Занев отправи остро слова към рефера и си заслужи втори жълт и респективно червен картон.

След мача Крушчич изрази разочарование от представянето на отбора си в последните десет минути, докато Хубчев подчерта, че "резултатът е реален" и не би било достойно да се търси оправдание със ситуацията в клуба. Завърналият се в игра след дълго отсъствие Станислав Костов сподели, че Левски е загубил две точки.

Играчът на мача Валентин Антов заяви, че ЦСКА трябва да надгражда, за да догони първенците, докато Петър Занев бе по-остър в изказванията си, заявявайки, че "не може да се свири всяко падане и охкане". Бившият футболист на Левски Даниел Боримиров пък заяви, че единственото хубаво днес "бяха феновете".

Изпълнителният директор на "сините" Павел Колев пък разкри, че Тонев, Батков и други бивши собственици са помогнали финансово на клуба. Колев отново подчерта, че с тези цели и инвестиции Левски не може да продължи. Директорът коментира и предложението на Ефбет за спонсорство: "И аз мога да кажа, че давам 100 млн., ако ме изберат за папа".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички