Играчът на мача Валентин Антов: Трябва да надграждаме, за да догоним първенците


Играчът на мача Валентин Антов: Трябва да надграждаме, за да догоним първенците
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

4246 0

Бранителят на ЦСКА Валентин Антов бе избран за играч на мача в приключилото преди минути Вечно дерби между „армейците“ и Левски. Двубоят на Националния стадион „Васил Левски“ завърши при нулево равенство.

След срещата младият бранител изрази впечатленията си от мача. „За жалост не успяхме да спечелим мача, но мисля, че започваме с едно солидно представяне и сега трябва да надграждаме, за да догоним първенците в момента. Това е голямо дерби, нормално е в началото да се почне малко по-предпазливо, тъй като никога не искаш да допуснеш гол още в първите минути, особено в този мач, защото публиката е голям фактор и когато допуснеш гол, не е хубаво. И двата отбора дадоха всичко от себе си и гонехме победата докрай.“

„Винаги искаш да спечелиш в дербито, особено когато отборът на Левски остана с човек по-малко, ни се искаше да натиснем, да успеем да съзададем някое друго положение и да отбележим. Не се получи, но продължаваме да работим за следващите мачове да можем да победим“, каза играчът на ЦСКА.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички