Занев: Не може да се свири всяко падане, всяко охкане


Занев: Не може да се свири всяко падане, всяко охкане
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

8060 0

Капитанът на ЦСКА Петър Занев коментира равенството на неговия тим в дербито срещу Левски, завършило преди около час. В мач от 21-вия кръг на Ефбет лига двата столични гранда завършиха при нулево равенство на Националния стадион „Васил Левски“.

„Ами дерби като заряд, получи се, като единоборства. Като заряд – да, но като игра, има какво да се желае. Когато играят т.нар. грандове, водещите отбори в българския футбол, нивото на футбол трябва да е много по-високо", отсече капитанът. 

"Ритъмът на игра да е на много по-високо ниво. Но когато ти свирят всяко единоборство, как да стане? Затова като излезем в Европа с националния отбор и другите ни се струват бързички и агресивни. Всяко единоборство, всяко падане, всяко охкане, дава се жълт картон, фал след фал с жълт картон.“

Капитанът на „армейците“ коменитира и ситуацията, при която получи втори жълт и съответно червен картон от съдията Георги Кабаков в последната минута на двубоя. „По принцип не съм прав аз.

След жълтия картон си изпуснах нервите, за което съжалявам. Но човек понякога прави глупости. Как да стане интересен двубой за феновете, как да стане динамична игра, когато всяко единоборство се свири. Не знам нарочно ли го правят, за да им е по-лесен мача, да няма ритъм, да няма сложни ситуации в мача“, каза Петър Занев.

 А ето какво каза след срещата играчът на мача Валентин Антов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички