Хубчев: Резултатът е реален


Хубчев: Резултатът е реален
Снимка: БГНЕС

3630 0

Треньорът на Левски Петър Хубчев коментира равенството на неговия тим в дербито срещу ЦСКА, завършило преди броени минути. В мач от 21-вия кръг на Ефбет лига двата столични гранда завършиха при нулево равенство на Националния стадион „Васил Левски“.

„Нулевото равенство не е влизало в нашите планове. За такъв резултат въобще не сме се замисляли. Играта на отбора ни интересува. Не съм съвсем доволен от играта. Това е лично мое мнение. Мисля, че изиграхме едно прилично първо полувреме за нашия отбор. Във второто полувреме въобще не сме доволни от играта. Битката и борбата през второто полувреме бяха на по-добро ниво, но отстъпихме игрово на ЦСКА.“

„Получиха се една-две непредвидени смени и като цяло се промени концепцията. Няма как тези смени да не повлияят, след като сме правили някакви планове с тези хора. Затова са другите хора – влизат и вършат това, което се иска. По-скоро резултатът е реален с оглед на цялостното развитие на мача. Днешната атмосфера беше страхотна, аз съм играл на много мачове, но няма такова нещо“, заяви наставникът на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички