Колев за "Efbet": И аз мога да кажа, че давам 100 млн., ако ме изберат за папа


Колев за "Efbet": И аз мога да кажа, че давам 100 млн., ако ме изберат за папа
Снимка: Официален сайт на Левски

20776 0

Директорът на Левски Павел Колев е изненадан от офертата на компанията за залози "Efbet". Спонсорът на Първа лига предложи да спонсорира "сините" с 8,5 милиона лева годишно, но при условие собствеността на клуба да се смени. Колев призна, че това много го е изненадало.

"Предложението на "Efbet" е добро, но аз също мога да обещая, че ще дам 100 милиона на Левски, ако ме изберат за папа. Но няма как да ме изберат. За първи път чувам спонсор да предложи договор и да поиска смяна на собствеността. Те не поискаха среща, а само ни пратиха писмо. Ние им отговорихме и толкова. Но може пък нещата да се отпушат занапред", коментира силната фигура на "Герена" след нулевото равенство с ЦСКА.

"Не съм имал никакви разговори със собствениците в последно време. Разговарям постоянно с основния спонсор, който, както и пред вас бе декларирано, има желание да помага, но на този етап няма как да го направи", допълни Колев.

Подобна позиция зае и бившият собственик на Левски Тодор Батков, който стана ясно, че е помогнал финансово на клуба след кризата. Вижте подробности в този материал. "Все пак господин Найденов подкрепя автентичния ЦСКА, предложението, което направи, е добро, но звучи подигравателно заради условието, което постави. Бих го призовал да оттегли това условие предвид ситуацията", заяви адвокатът. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички