Шефът на Левски: Тонев, Батков и други бивши собственици помогнаха финансово на клуба


Шефът на Левски: Тонев, Батков и други бивши собственици помогнаха финансово на клуба
Снимка: БГНЕС

144116 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев направи изненадващо разкритие след нулевото равенство на тима срещу ЦСКА. Той заяви, че куп бивши собственици на клуба - Иво Тонев, Тодоро Батков и Николай Иванов, са се свързали с него, за да окажат подкрепата си и са изразили желание да помогнат финансово на клуба. Единият от тях вече го е направил, посредством дарение. Става дума за Батков.

"Благодаря на Иво Тонев, Тодор Батков, Николай Иванов, които се обадиха, изразиха подкрепа и помогнаха финансово. Декларираха, че ще го направят, а Батков вече направи дарение. Поемам ангажимента отсега нататък да каня бившите собственици на мачовете на Левски. Като започнем от Томас Лафчис, през Спас Русев, Иво Тонев, Иванов и Александър Ангелов. За мен това е част от изцерителния процес, през който трябва да мине клубът. Те обичат клуба, сигурен съм, но по някакъв начин носят някаква обида", коментира директорът пред журналистите след мача.

"За мен днес е много важен ден, макар че всеки ден е важен. Левски получи безпрецедентна подкрепа от публиката си и тя не се измерва само с финанси. Тук става дума и за емоционална подкрепа, за любов и футболистите го усетиха по време на мача. Получи се страхотно шествие, включиха се много привърженици, които не се бяха събирали скоро, това ме радва. Дойдоха и ветерани, някои от които бяха сърдити, че не работят в клуба. Но днес дойдоха на шествието и на стадиона", каза още Колев.

"Изводът от днес е, че Левски се връща към идентичността си, вече е на една емоционална вълна с привържениците си. Отборът още не е показал какво може след подготвоката и в този си вид, но това не е толкова важно, предвид ситуацията. Трябва да спрем да гледаме в миналото. Ако искаме да си решим проблемите, трябва да гледаме напред с оптимизъм", завърши директорът. Какво каза по-рано през деня Тодор Батков за Левски вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички