Тодор Батков: Всички сме преходни, Левски - не


Тодор Батков: Всички сме преходни, Левски - не

9278 0

Бившият собственик на Левски Тодор Батков изрази оптимизъм по повод бъдещето на клуба. "Сините" са в тежка криза и под заплаха, след като настоящият им благодетел Васил Божков беше арестуван, а бизнеса, с който идържаше клуба - преустановен. Според Батков, Левски е непреходен и с помощта на своите привърженици ще преодолее кризата.

"Очаквам да се получи хубав мач. Отличен шанс да покажем, че народът седи зад Левски. Тежки времена настъпиха. Левски го е имало и ще го има. Всички ние сме преходни, но не и Левски. Както и патронът на клуба, този велик българин. Феновете са най-голямото богатство на Левски, Дано футболистите да го почувстват. Но с този треньор, който имаме, съм сигурен, че го знаят и им го е предал, защото Хубчев е истински левскар. Добър човек, професионалист. Добре, че в този момент той води Левски", коментира Батков пред "Дарик".

Адвокатът се появи днес на паметника на Васил Левски в София и се включи в обединителния поход на феновете. Той бе окичен със синьо шалче и пое с шествието към Националния стадион, където след малко започва дербито срещу ЦСКА. "Би трябвало "сините" вече да вземат трофей. Вече десет години нямаме. Сега се наредиха интересни мачове за първенството, а и за купата. Левски е на четвъртфинал срещу Лудогорец. Това е добър шанс да се покаже кой е най-добрият отбор. Левски ще се оправи с помощта на всички привърженици. Трябва да продължаваме да обичаме Левски и който с каквото може да помогне", допълни Батков. А каква рекордна публика се очаква на двубоя вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички