Крушчич: Не съм доволен как изиграхме последните 10 минути


Крушчич: Не съм доволен как изиграхме последните 10 минути
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2958 0

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич беше доволен от представянето на своя тим в дербито срещу Левски. Той сподели, че е недоволен от начина, по който "червените" са играли в последните 10 минути на двубоя, когато отборът му беше с човек повече след изгонването на Нуно Рейш. Както е известно, първото за годината синьо-червено дерби завърши с нулево равенство

"Не съм доволен, трябваше да бием, бяхме по-добрият отбор, особено второто полувреме. Изпуснахме стопроцентово положение, имахме повече инициативата. Не ми хареса как изиграхме последните 10 минути, когато бяхме с човек повече. Нямахме късмета да вкараме гол, но това е футболът", коментира сърбинът в ефира на "Диема спорт".

"Когато играеш срещу отбор, където всички са отзад, не става. Искахме да играем по-директно, а моето желание беше да сме по-спокойни. Не мога да кажа нищо на футболистите, искаха до последно да вкарат. Благодаря им, дадоха всичко от себе си. Получи се зрелищен мач, Левски също даде максимума", допълни той.

"Казах на футболистите след първото полувреме само да продължават по същия начин. Ние доминирахме. Липсата на Тиаго, Албентоса и Гълъбов днес не ни повлия. Бях спокоен, защото имаме добри футболисти. Имаме Антов, който направи великолепен мач. Защо да се притеснявам? Доволен съм от Белтраме, направи добър мач, тичаше добре", завърши Крушчич. А дали реферът Георги Кабаков ощети "червените" с недадена дузпа вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички