Станислав Костов: Бяхме по-добри от ЦСКА, загубихме 2 точки


Станислав Костов: Бяхме по-добри от ЦСКА, загубихме 2 точки
Снимка: Официален сайт на Левски

2955 0

Нападателят на Левски Станислав Костов сподели след дербито с ЦСКА, че в този мач "сините" са загубили 2 точки. Първият мач за 2020 година за "сини" и "червени" завърши с нулево равенство. Как се разви той вижте в този материал. 

"Загубихме 2 точки днес, съжалявам, че не спечелихме и не успяхме да зарадваме тази велика публика, напълнила стадиона. Голямо благодаря на всички, надявам се всеки мач да са до нас и да израстваме нагоре. Играхме доста силно, смятам, че през целия мач бяхме по-добри, играхме по-добре от ЦСКА. За съжаление, си изпуснахме положенията, които създадохме", коментира Костов пред "Диема спорт".

"В такъв мач винаги има повече единоборства, очаквахме го. Отговорихме на агресията, бяхме дори по-агресивни от тях. Единствено ни липсваше голът", допълни той. Запитан как се чувства, след като дълго време лекуваше контузия, нападателят заяви: "Добре съм, всичко е наред, надявам се лошото да е зад гърба ми. Ще тренирам, ще се боря и ако заслужавам, ще играя".

На въпрос дали този мач може да окаже голямо влияние върху шансовете на Левски да се бори за титлата, голмайсторът на тима за миналия сезон заяви: "Ще вземем три точки на други места и накрая ще теглим чертата". А как вдъхновиха "сините" фенове отбора преди двубоя вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички