Хубчев: Няма да е достойно, ако някой в Левски се оправдае с проблемите в клуба


Хубчев: Няма да е достойно, ако някой в Левски се оправдае с проблемите в клуба
Снимка: БГНЕС

8119 0

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев беше категоричен, че финансовите проблеми в клуба по никакъв начин не са попречили на футболистите преди дербито с ЦСКА. "Сини" и "червени" не се победиха в скучно столично дерби, а след мача бившият национален селекционер трябваше да коментира прословутата тема с финансирането на 26-кратните шампиони. 

Наставникът беше категоричен пред представителите на медиите, че нито един футболист в съблекалнята не е усетил проблемите в клуба и не са повлияли на представянето им в битката с "армейците" на стадион "Васил Левски". 

"От поведението не се видя да има напрежение у футболистите. Имаше желание, не говоря за качеството на игра, но борбеност имаше. Успяхме до голяма степен да предпазим футболистите от нещата около клуба, но заслугата е изцяло тяхна", категоричен беше Петър Хубчев на брифинга след мача.

"Ако някой каже, че с нещо му е повлияло това нещо, или ни е попречило да играем както трябва, това няма да е достойно и честно. Не беше спъната подготовката, нито тренировките. Не бих приел ако някой каже, че ситуацията около клуба ни е попречила. Няма и да има футболист, който да каже, че това ни е пречело. Такава атмосфера рядко се вижда. Много време мина, откакто за последно е имало такова нещо", сподели след срещата треньора. 

Разбира се, той коментира и случилото се по време на дербито с "червените", като Хубчев разкри причините Левски да не стигне до победа (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички