За нас

Sportlive.bg е обективният и актуален спортен сайт, за всички. Тук ще намерите новини от света на футбола, баскетбола, волейбола, тениса, бокса, моторните, зимните и други спортове. Новините са както от България, така и от света. Сайтът притежава богати фото и видео галерии. В секция „Таймаут” ще намерите интересни и любопитни материали, предупреждаваме ви, че тук ще прекарате страшно много време. В „Прогнози” ще разберете доколко редакторите могат да предсказват бъдещето за най-интересните предстоящи мачове. Кое е най-ценното на сайта? Обективната гледна точка и задълбочените анализи.

Sportlive.bg е порталът на модерния фен. Онзи, който иска да чуе истината за любимия отбор, дори и тя да е болезнена. За привърженика, който търси професионални анализи и справедливи коментари. За ултраса, който уважава съперника и цени феърплея.

За всеки, който обича спорта и иска да знае все повече и повече за него...

Sportlive.bg отново е на линия! По-бърз, по-богат и по-красив. С повече новини, галерии и видео. Със статистики. С всичко, от което имат нужда потребителите, за да са информирани на минутата за любимия им отбор или звезда. С много професионални авторски коментари, анализи и позиции. С репортажи от мачове и други спортни събития. С интервюта, придружени с галерии от нашите фотографи. Със забавно видео и любопитни статии в специалните рубрики в секцията "Таймаут".

Всичко това е новият Sportlive.bg. За феновете на спорта, които са готови да четат, споделят, коментират, обичат, мразят, но никога не са безразлични към качествената журналистика.

Избрано от Шампионска лига

Българин от Левски е вкарвал повече от Ерлинг Холанд в мач от евротурнирите

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд изуми футболния свят, след като снощи допринесе с 5 гола за успеха...

Реклама
Най-четени новини

виж всички