За нас

Sportlive.bg е обективният и актуален спортен сайт, за всички. Тук ще намерите новини от света на футбола, баскетбола, волейбола, тениса, бокса, моторните, зимните и други спортове. Новините са както от България, така и от света. Сайтът притежава богати фото и видео галерии. В секция „Таймаут” ще намерите интересни и любопитни материали, предупреждаваме ви, че тук ще прекарате страшно много време. В „Прогнози” ще разберете доколко редакторите могат да предсказват бъдещето за най-интересните предстоящи мачове. Кое е най-ценното на сайта? Обективната гледна точка и задълбочените анализи.

Sportlive.bg е порталът на модерния фен. Онзи, който иска да чуе истината за любимия отбор, дори и тя да е болезнена. За привърженика, който търси професионални анализи и справедливи коментари. За ултраса, който уважава съперника и цени феърплея.

За всеки, който обича спорта и иска да знае все повече и повече за него...

Sportlive.bg отново е на линия! По-бърз, по-богат и по-красив. С повече новини, галерии и видео. Със статистики. С всичко, от което имат нужда потребителите, за да са информирани на минутата за любимия им отбор или звезда. С много професионални авторски коментари, анализи и позиции. С репортажи от мачове и други спортни събития. С интервюта, придружени с галерии от нашите фотографи. Със забавно видео и любопитни статии в специалните рубрики в секцията "Таймаут".

Всичко това е новият Sportlive.bg. За феновете на спорта, които са готови да четат, споделят, коментират, обичат, мразят, но никога не са безразлични към качествената журналистика.

Реклама
Избрано от Кратки истории

Айсберги, камъни, китове, 1 седмица в годината: ФИФА и природата НЕ убиха футбола там (ВИДЕО)

Футболът е един от най-великите и обичани спортове в световен мащаб. И напук на твърдението, че нищо не е по-силно...

Реклама
Най-четени новини

виж всички