Венци Стефанов отвърна на Радостин Василев: Не говори глупости, а се стягай


Венци Стефанов отвърна на Радостин Василев: Не говори глупости, а се стягай
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

779 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред Sportal.bg за изказванията на спортния министър Радостин Василев, който се закани, че не би се свенил да отнеме лиценза на Българския футболен съюз, ако има законови подбуди за тази мярка, поемайки отговорността за евентуалните сътресения от подобен ход. Босът на Славия го призова да се "опомни".

"Притеснително е, когато определн човек си помисли, че светът се върти около него! Господи Боже! Ако той предприеме действия, ще бъде подложен на публичен линч. Министре, опомни се.

"Благодарение на футбола хиляди хора издържат семействата си. Нима министърът иска да им отнеме поминъка им? Клубовете сме обречени, ако изкоренят България отвсякъде. Вие, журналистите, за какво ще пишете и какво ще излъчвате, ако футболът спре", каза той?

"Ако Лудогорец, ЦСКА, Левски и Ботев Пловдив не участват в Европа, знаете ли от колко пари ще се лишат. А привържениците какво ще правят?  Странно ми е как човек, който се смята за интелигентен е способен да изрече такива неща. Пълно безумие! Той интелигентен човек ли е или е простак? С какво ще запомнят този министър хората?

Явно предстоят само циркове, ако Димитър Бербатов не победи. Съберете си 1/3 подписи, внесете ги, явете се на конгрес, спечелете го. Той твърди, че бил получестен конгресът през миналата есен - ти да видиш! А министърът полу ли участваше на страната на Бербатов", допълни силният човек в Славия?

Венцеслав Стефанов напомни, че огромен брой хора ще останат без доходи, ако министърът изпълни намеренията си. "Министърът да не върши глупости, а да се захваща за работа и да работи в интерес на българския спорт. Днес си министър, утре-не", категоричен бе президентът на "белите".

А ето какво каза още спортният министър Радостин Василев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички