Венци Стефанов отвърна на Радостин Василев: Не говори глупости, а се стягай


Венци Стефанов отвърна на Радостин Василев: Не говори глупости, а се стягай
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2087 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред Sportal.bg за изказванията на спортния министър Радостин Василев, който се закани, че не би се свенил да отнеме лиценза на Българския футболен съюз, ако има законови подбуди за тази мярка, поемайки отговорността за евентуалните сътресения от подобен ход. Босът на Славия го призова да се "опомни".

"Притеснително е, когато определн човек си помисли, че светът се върти около него! Господи Боже! Ако той предприеме действия, ще бъде подложен на публичен линч. Министре, опомни се.

"Благодарение на футбола хиляди хора издържат семействата си. Нима министърът иска да им отнеме поминъка им? Клубовете сме обречени, ако изкоренят България отвсякъде. Вие, журналистите, за какво ще пишете и какво ще излъчвате, ако футболът спре", каза той?

"Ако Лудогорец, ЦСКА, Левски и Ботев Пловдив не участват в Европа, знаете ли от колко пари ще се лишат. А привържениците какво ще правят?  Странно ми е как човек, който се смята за интелигентен е способен да изрече такива неща. Пълно безумие! Той интелигентен човек ли е или е простак? С какво ще запомнят този министър хората?

Явно предстоят само циркове, ако Димитър Бербатов не победи. Съберете си 1/3 подписи, внесете ги, явете се на конгрес, спечелете го. Той твърди, че бил получестен конгресът през миналата есен - ти да видиш! А министърът полу ли участваше на страната на Бербатов", допълни силният човек в Славия?

Венцеслав Стефанов напомни, че огромен брой хора ще останат без доходи, ако министърът изпълни намеренията си. "Министърът да не върши глупости, а да се захваща за работа и да работи в интерес на българския спорт. Днес си министър, утре-не", категоричен бе президентът на "белите".

А ето какво каза още спортният министър Радостин Василев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички