Венци Стефанов и Лъчо Танев потвърдиха за престижния трансфер на наш талант в Барселона


Венци Стефанов и Лъчо Танев потвърдиха за престижния трансфер на наш талант в Барселона
Снимка: Getty Images

2556 0

Двойно потвърждение за готвения трансфер на юношеския национал на България Мартин Георгиев в Барселона дойде от заинтересовани страни. Президентът на Славия Венцеслав Стефанов и топ агентът Лъчезар Танев признаха, че талантливият централен защитник на "белите" е пред преминаване в школата на „каталунците“.

"Барселона се интересува много сериозно от нашия Мартин Георгиев. Дай боже в скоро време да видим втори българин, след Христо Стоичков, в Барса. Разбира се, той няма да заиграе веднага в първия им отбор, но вярвам, че до две години ще го видим на "Камп Ноу". Основна движеща сила по трансфера е Лъчо Танев, а и Бакеро. В Барселона е получен доклад за Мартин, Алесанко (директор на школата на каталунския клуб - б. а.) е запознат в детайли. Надявам се до началото на европейското първенство за юноши трансферът да добие реални измерения", обяви Венцеслав Стефанов пред колегите от „Спортал“. 

Барселона уведоми официално Славия днес, че в трансферните планове на клуба попада младият талант Мартин Георгиев. В следващата седмица ще се уточняват всички детайли по преминаването на 16-годишното момче в каталунския клуб. В разговорите участват и родителите на футболиста", заяви Лъчезар Танев пред „Блиц“.

А ето как Венци Стефанов се изгаври с треньора на ЦСКА Алън Пардю и качи Станимир Стоилов на пиедестал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички