Радостин Василев: Не съм анонимен пингвин, първият в затвора ще бъде бивш спортен министър (ВИДЕО)


Радостин Василев: Не съм анонимен пингвин, първият в затвора ще бъде бивш спортен министър (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2601 0

Спортният министър Радостин Василев заяви, че не се притеснява от нападките срещу себе си пред "Евроком" и обясни с кого ще се разправи първо чрез силата на закона.

"Първият министър в затвора ще бъде бивш спортен министър. Независимо от това, че сега няма прокуратура. Неговото положение е неспасяемо. По линия на злоупотреби е неспасяемо. Ако в "Автомагистрали" има как да се измъкне - при мен няма как да стане“, коментира Василев.

"Аз знам какво правя и кой съм. Не съм анонимен пингвин, появил се в ММС без да знае защо е там. Аз съм един от най-неприятните на статуквото министри.

Той има сайтове и си мисли, че като поръчва да се пише срещу мен нещо ще промени. Мисли си, че като пишат, че съм ходил да търся невярна любовница с мутри и че съм Руди Гела нещо ще ме притеснят. Напротив! Аз този мач го играя от 15 години с футбола и със спорта.

Знам им маниерите. Не! Този спортен министър ще бъде съвсем скоро арестуван. Нищо не може да ме отклони от пътя да се спазва закона. Има агресивни методи на атаки, натиск към мен от страна на определени хора. Даже сутринта са ми разлепили плакати из София, на които пише: „Убиецът на спорта“.

Едни медии, удобни на предишното управление, са го публикували. Мачът е неравен за тях, защото ще го загубят. Няма шанс да продължи това, което е било.

Хората, които финансират тези неща, не могат да се справят с мен и не могат да се договорят с мен. И това ги кара да правят такива жалки опити. Нищо не може да ме уплаши и да ме отклони от това, което съм решил да направя.

Отвращава ме, че родители, които нямат възможност, не могат да отглеждат спортисти. Отвращава ме, че залите и базите на ММС и свързаните дружества са завладeни от мутри. Мъча се да променям тези неща, което носи много негативи, много неприятели и по-малко приятели, но в крайна сметка такава е работата ни. Аз съм спортен министър за кратко, но винаги ще съм гражданин със самосъзнание.

Пълна симбиоза е имало между елегантния господин и този, който не може да стане елегантен. Работено е в симбиоза дълги години, но вече я няма, не съществува. Тя обаче е оставила доста сериозни корени“, завърши спортният министър.

Вижте какво коментира Радостин Василев относно стадионите на двата столични гранда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички