"Кралят" на прогнозите на Световно първенство 2022 и "майсторът", който загуби всичко (ВИДЕО)


"Кралят" на прогнозите на Световно първенство 2022 и "майсторът", който загуби всичко (ВИДЕО)
Снимка: Sportlive.bg

282108 0

След 29 дни на оспорвана битка футболният свят си има нов световен шампион и това е Аржентина. Битка обаче не се водеше само на терена, но и извън него. И най-вече в студиото на Sportlive.bg и предаването "Точно попадение", в което до последно течеше ожесточена надпревара в играта с прогнози.

Екипът на предаването, съставен от главния редактор на медията Иво Вецев, неговия заместник Стефан Йорданов и редакторите Виктория Георгиева и Кристиян Иванов (Стажанта), неотлъчно се придържаше към мотото "помага ти в мачовете", анализирайки всички срещи от турнира. Освен анализи обаче специалистите изготвяха и множество прогнози: някои успешни, други - не чак толкова. ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО СЕГА, или продължете да четете, за да разберете кой е истинският майстор в прогнозирането на спортни събития: 

Обратът в прогнозите преди финала на Мондиал 2022

След като пропусна първите няколко дни от играта, Иво се включи в надпреварата ударно и бързо-бързо се изкачи до първата позиция. Главният редактор на Sportlive.bg държеше здраво юздите до полуфиналите, когато претърпя тотален крах - и допусна обрат и излизането на Стефан на върха.

Прогнозата, която уцели Аржентина - Франция "в десетката" 

В последните два мача от Мондиала - битката за бронзовите медали и битката за титлата, Иво отново показа класата си и се върна на върха, изпреварвайки Стефан. Иво впечатли с познат точен резултат на големия финал между Франция и Аржентина - 2:2, с което засенчи познатия точен резултат от Стефан на двубоя Испания - Мароко (0:0).

След двамата фаворити дойдоха и прогнозите на Вики, които ѝ отредиха трето място в генералното класиране. В първите дни Виктория успя да поведе временно в подреждането, но след това "дръпна ръчната" и бе по-умерена в размера на своите залози, което така и не ѝ позволи да догони лидера.

Това ли са най-трагичните прогнози на Мондиал 2022?

Що се отнася до Кристиян, той успя да докаже, че е "майстор" на грешните прогнози. И това се потвърди от неговия отрицателен актив: Стажанта, каквото е прозвището на Кристиян, успя да завърши на -1011 точки, като е важно да се отбележи, че започна на +1000 точки.

Играта с прогнози не мина и без скандали, след като на няколко пъти Стефан, Кристиян и Виктория се усъмниха в манипулации при изчисляването на точките от Иво. Дали има повод за съмнения в победата на главния редактор на Sportlive.bg, гледайте във видеото:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички