Класата на Меси и Аржентина коства и авторитета, и "най-милото" на "многознайко" (ВИДЕО)


Класата на Меси и Аржентина коства и авторитета, и "най-милото" на "многознайко" (ВИДЕО)
Снимка: Istock/GettyImages / колаж: Sportlive.bg

281813 0

Във футбола, а и в залозите, има няколко правила, но най-важното на това Световно първенство 2022 беше едно - никога не подценявай Лионел Меси. Точно това се случи в един облог, който коства страшно много на главния редактор на Sportlive.bg (ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ИЛИ ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ): 

Меси и Аржентина провокираха "римейк" на велика прическа от световните първенства

Националният отбор на Аржентина вдигна трета световна титла в историята си, след като победи Франция на финала на Мондиал 2022 в Катар. Триумфът за "гаучосите" бе радост за едни и тъга за други, а такива чувства и емоции се породиха и сред екипа на предаването "Точно попадение" на Sportlive.bg.

Преди големия финал водещият на "Точно попадение" Иво Вецев се обзаложи с колегата си Кристиян за това, че Франция ще спечели. Кристиян бе категоричен, че Аржентина ще стигне до трофея и позна. А залогът на техния бас бе крайно любопитен: Иво трябваше да се обръсне в стила на бившия турски национал Юмит Давала, а Кристиян трябваше да се облече като клоун.

*Басът, който Иво и Кристиян хванаха преди финала

Франция загуби финала, а Иво загуби баса си с Кристиян. Така главният редактор на SportLive.bg трябваше да си направи прочутата прическа от началото на века на Давала. Той се раздели с най-милото си - косата си, но пък спази обещанието си и се появи в ефир с новата си атрактивна прическа.

"Крайният резултат" от баса между Иво и Кристиян се видя и в последния епизод на предаването "Точно попадение", когато Иво действително бе с прическата на Юмит Давала. А за Кристиян и зрителите на предаването остана най-сладкото - да гледат Иво в по-екстравагантен вид, който дълго време няма да бъде забравен:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички