Дъжд от хубави новини заля Белгия и Роберто Мартинес - Де Бройне, Азар и Витсел са готови за игра!


Дъжд от хубави новини заля Белгия и Роберто Мартинес - Де Бройне, Азар и Витсел са готови за игра!
Снимка: Getty Images

1210 0

Страхотни новини в лагера на Белгия - един от най-добрите играчи на Роберто Мартинес е подновил тренировки и ще може да вземе участие във втория мач на "червените дяволи" на ЕВРО 2020!

Кевин де Бройне получи тежък удар в лицето по време на финала в Шампионската лига между Челси и Манчестър Сити. Впоследствие се оказа, че опитният халф е с фрактура на носа и очната орбитална кост и ще му е нужно време, за да се завърне към нормален тренировъчен ритъм.

Сега Де Бройне вече е по-добре и се очаква да бъде на линия за втория мач на Белгия - срещу Дания (17.06.). Освен това, за Роберто Мартинес има още хубави новини!

Еден Азар и Аксел Витсел също са близо до това да се възстановят напълно и да помогнат на своите съотборници. Що се отнася до Ян Вертонген, той е с подуто коляно от мача с Русия, но едва ли ще отсъства дълго.

"Ако стигнем до финала, Кастан може би ще е възстановен и ще може да играе. От медицинска гледна точка му трябват четири седмици за възстановяване. Но след случая с Аксел Витсел, който се завърна толкова бързо, не изключвам да стане чудо", коментира Роберто Мартинес по отношение на футболиста на Лестър, който още на старта на Европейското първенство получи фрактура на лицето!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички