Европейското свърши за белгийски национал след 27 минути игра


Европейското свърши за белгийски национал след 27 минути игра
Снимка: Getty Images/Guliver

16364 0

Неприятен инцидент беляза мача между Белгия и Русия на старта на участието им в Европейското първенство по футбол."Червените дяволи" победиха с 3:0, но загубиха защитника Тимоти Кастан, който получи тежка контузия. Той се травмира при борба за висока топка с Далер Кузяев.

25-годишният белгиец не успя да продължи участието си в двубоя и напусна терена в 27=-ата минута. Той е бил откаран в болница в Санкт Петербург, където са му направени снимки. Бранителят е диагностициран с двойна фрактура на стената на очната орбита.

След мача селекционерът на Белгия Роберто Мартинес потвърди, че контузията на Кастан е сериозна и след 27 минути игра Европейското първенство за него приключи. "Бяха му направени снимки и има двойна фрактура. Сега той трябва да се подложи на необходимото лечение, може да се наложи операция. Това е наистина лоша новина и е тъжно да се види, че Европейското приключи за Тимоти. Той повече няма да играе", заяви Мартинес, цитиран от "Sky Sports". А ето какво е състоянието на Кристиан Ериксен от Дания. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички