Шеф на Барселона за трансфер на Роберт Левандовски: Не сме преговаряли


Шеф на Барселона за трансфер на Роберт Левандовски: Не сме преговаряли
Снимка: Getty Images

1511 0

Барселона удря на камък в опитите си да привлече аса на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд заради сложната финансова ситуация в клуба. Поради тази причина "каталунците" се прицелиха в звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски и слуховете за евентуално негово преминаване на "Камп ноу" през лятото се засилиха в последните дни. 

Байерн Мюнхен затвърди позицията си, че Левандовски няма да бъде продаден през идния трансферен прозорец, въпреки че 33-годишният играч отказва да удължи контракта си.

Спортният директор на Барселона Матеу Алемани също отрече, че "блаугранас" са постигнали споразумение с полския национал.

"Не сме се договаряли с Левандовски, това са спекулации от пресата, които са много добри за запълване на страниците", обясни Алемани в интервю преди началото на мача с Франкфурт, в който Барселона претърпя поражение.

"Това не е вярно. "Ако проявим интерес към него, първото нещо, което ще направим е разговаряме с неговия клуб", завърши той. Ето как коментира информациите за Роберт Левандовски наставникът на Барселона Шави Ернандес. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички