Гриша Ганчев: Много грешки направих, една от тях е, че се доверих на професионални лъжци


Гриша Ганчев: Много грешки направих, една от тях е, че се доверих на професионални лъжци
Снимка: Lap.bg

69819 0

Малко преди края на сезона гръмна новината, че Гриша Ганчев и Данаил Ганчев се оттеглят от ЦСКА. Сред реакциите на "червените" привърженици се забелязваше предимно одобрение на тази вест, но и все пак изказана благодарност към стореното от бизнесмена.

Ганчев се захвана с "армейците" през лятото на 2015 година. В последно време той все по-рядко заставаше пред камера и даваше интервюта. Един от най-емблематичните случаи, в които го стори, бе по инициатива на ЦСКА и зададени въпроси от феновете.

Още: След ерата "Ганчеви": ЦСКА си хареса чужденец, който вече е играл у нас

Гриша Ганчев за грешките си в ЦСКА

Гриша Ганчев приключи с ЦСКА

Това се случи в средата на 2022 година, като още тогава бизнесменът призна, че е допуснал много грешки - той и хората около него. Все пак за една от тях отчете такава, за която може да се счита, че вече е поправена.

Тя касае стадион "Българска армия". Ганчев неведнъж е заявявал, че това остава голямата му цел. Макар и със забавяне спрямо плановете му, все пак разрешителното бе получено и реконструкцията започна.

"Много грешки направих и аз, и мои хора. Но мисля, че е поправимо. Една от тях е, че се доверих изцяло на ръководни фактори в държавата заради стадиона, като се има предвид, че те са професионални лъжци. И е нормално, останах с пръст в устата, но сега има хоризонт, мисля, че ще бъде поправено това", сподели тогава Гриша Ганчев.

Освен това той признава преди близо две години, във въпросното видео с отговори към привържениците, че отчита грешката си, че не са работили за хората, които обичат истински и безусловно клуба.

Още: Гриша Ганчев с Литекс срещу Гриша Ганчев с ЦСКА - историята е категорична

"Отчитам грешките си, че не работихме за хората, които обичат истински клуба и не го обичат само заради това, че трябва да се възползват от парите на клуба. Отчитаме, че това перо беше занемарено. Мисля си, че в следващите няколко седмици ще се види коренно различно отношение специално към това перо на клуба" - казва тогава той. Вижте и как ЦСКА обяви раздялата с Гриша Ганчев и с Данаил Ганчев.

"Благодарим, че ни извади от калта"; "Беше време": Как феновете на ЦСКА приеха новината за Гриша Ганчев?

Ганчеви OUT, Бербатов IN: До дни Митко става част от ЦСКА - вече върши важна задача?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички