Проблем: Барса ще трябва да продава играчи, за да вземе Левандовски


Проблем: Барса ще трябва да продава играчи, за да вземе Левандовски
Снимка: Getty Images

1476 0

Въпреки че има нов спонсор и се стабилизира до известна степен, на Барселона ще им бъде трудно да привлекат нападателя на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски. Полската звезда е готов да премине на "Камп ноу", но според "ESPN" това няма да стане лесно.

От германския гранд ще искат значителна сума за правата на своя голмайстор. В условията на финансовите ограничения, наложени от Ла Лига, каталунците ще трябва да продадат няколко футболисти, за да си позволят големия нападател. Според слуховете "баварците" ще искат 65 милиона евро за поляка, но ако бъдат включени други футболисти, сумата може да намалее.

На този етап това е единственият проблем пред трансфера на Левандовски през лятото. Сделката ще бъде способствана от добрите отношения на президента на "блаугранас" Жоан Лапорта с агента му Пини Захави, както и от нежеланието на играча да подпише нов контракт с клуба.

През настоящия сезон Левандовски е вкарал 31 попадения в 28 мача от Първа Бундеслига. А ето един рекорд на нападателя, който скоро няма да бъде подобрен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички