Шави коментира евентуален трансфер на Роберт Левандовски в Барселона


Шави коментира евентуален трансфер на Роберт Левандовски в Барселона
Снимка: Getty Images

2590 0

Слуховете покрай преминаването на Роберт Левандовски в Барселона нарастват. Главният мениджър на Байерн Мюнхен - Оливър Кан, успокои страстите, като заяви, че подобен ход е невъзможен. Въпреки това спекулациите продължават. Треньорът на каталунците - Шави, отговори на въпросите, свързани с полския нападател.

"Много го уважавам като футболист, но се фокусираме към утрешния ни мач, не към потенциални попълнения. Няма да кажа нищо повече по въпроса", коментира треньорът на пресконференция преди предстоящия реванш от Лига Европа срещу Айнтрахт в четвъртък на "Камп ноу".

Шави показа недоволството си от първия двубой с германския тим, завършил 1:1. Той разкритикува терена, но остава уверен в успеха на възпитаниците си.

"Наистина теренът не беше на 100% подготвен. Важно е утре всичко да е добре, това може да ни помогне в притежанието на топката.

Задължени сме да играем добре и да спечелим. Представете си какво е да си в Барса. Цяла седмица коментираме трудната ни победа в 90-ата минута срещу Леванте през уикенда. Това е да си в Барса, трябва да сме перфектни във всичко, което правим.

В никоя друга държава няма толкова трудна работа, няма база за сравнение. Трябва да печелим и едновременно с това да играем добре. Много е трудно, това е най-взискателният отбор в света, сигурен съм", завърши испанецът.

Каталунците са в серия от 15 срещи без загуба като 11 от тях са победи.
С представянето си клубът от "Камп Ноу" дава заявка за сериозни цели през предстоящия сезон. За целта наставникът на "лос кулес" желае да направи сериозна селекция през летния трансферен прозорец.

Барселона вече осигури подписите на няколко нови попълнения. Един от най-желаните от Шави футболисти - халфът на Атлетико Жоао Феликс, ще премине при прекия конкурент при едно условие

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички