Президентът на Атлетико Мадрид за трансфер на Дибала: Ще видим


Президентът на Атлетико Мадрид за трансфер на Дибала: Ще видим
Снимка: Getty Images

1373 0

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Серезо отказва да изключи възможността да привлече нападателя на Ювентус Пауло Дибала през лятото. 28-годишният играч ще бъде свободен агент през юли, след като не успя да постигне споразумение с "бианконерите" за удължаване договора му.

"Дибала е страхотен играч, но в момента той е играч на Ювентус", каза Серезо, цитиран от Marca. "Може да сме заинтересовани или не. Ще видим, до август има много време", завърши той.

Медиите в Италия съобщават, че Атлетико Мадрид и Интер са сред основните фаворити в борбата за услугите му, но и ПСЖ също възнамерява да се включи в надпреварата. От френския гранд имаха интерес към него преди години, но до трансфер така и не се стигна.

Аржентинецът се присъедини към Ювентус през 2015 г. срещу 40 млн. евро от Палермо и отбеляза 113 гола в 283 участия в Серия А. Гранда от Торино оттегли офертата, която беше направил в края на 2021 г. , и отказа да представи ново предложение на последната среща с агента на играча в началото на седмицата. В дните след срещата с босовете на "старата госпожа" стана ясна причината защо Дибала отказа да остане в Ювентус.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички