Картинката се изясни! Пауло Дибала бяга от Ювентус заради ПСЖ ?


Картинката се изясни! Пауло Дибала бяга от Ювентус заради ПСЖ ?
Снимка: Getty Images

5326 0

Аржентинската звезда на Ювентус Пауло Дибала и агентите му проучват възможността да продължи кариерата си в ПСЖ. Дори 28-годишният голаджия предпочитал да акостира именно на „Парк де Пренс“, твърди „Footmercato“.

От изданието акцентират, че и спортният директор на парижани Леонардо харесва офанзивния футболист. Припомнят, че преди 3 години той се е опитал да привлече Дибала в ПСЖ, но тогава трансферът пропадна. Леонардо постигна устна договорка с Пауло, но нещата в крайна сметка не се получиха.

Сега обаче 28-годишният аржентинец се очаква да стане свободен агент в края на сезона. Преговорите с Ювентус за удължаването на договора му с „бианконерите“ претърпяха пълен крах.

Единственият проблем за преминаването на Дибала в ПСЖ може да се окаже несигурната ситуация именно около спортния директор Леонардо, акцентират още от изданието. Дните на бразилеца като шеф на „Парк де Пренс“ изглеждат преброени.

Въпреки това обкръжението на футболиста живо се интересува от възможността сделката да се осъществи и той да облече екипа на ПСЖ.

Ако нещата с парижани пропаднат отново, то кандидатите за Дибала се редят на опашка. Италианските медии вече тиражираха информацията, че от Интер му предлагат 5-годишен договор с нетна заплата от 7 млн. евро на сезон. Той е желан още от Милан, Атлетико Мадрид и Тотнъм.

А ето как суперзвездата на ПСЖ Килиан Мбапе на практика разкри къде ще продължи кариерата си.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички