Шеф в Ювентус обясни кога и защо е било взето решението за Пауло Дибала


Шеф в Ювентус обясни кога и защо е било взето решението за Пауло Дибала
Снимка: Getty Images

1513 0

Главният изпълнителен директор на Ювентус Маурицио Аривабене потвърди, че нападателят Пауло Дибала ще напусне клуба през лятото, каквато информация се появи във вчерашния 22 март

Силният човек в Торино обяви и кога е взето това решение и защо: "Взехме това решение още през януари. Можехме да му предложим скромна сума, но това би било неуважително към играча. Никой не поставя под съмнение способностите на Пауло. Но с промените в отбора, с пристигането на Влахович, преразгледахме някои приоритети", споделя Арривабене, цитиран от "TMW".

През октомври миналата година ръководството на Ювентус се договори с 28-годишния нападател да удължи договора до 2026 г. със заплата от осем милиона евро на година, в допълнение към плащането на два милиона евро като бонус при подписването. По-късно обаче, клубът промени предложените условия, които не отговаряха на желанието на играча.

Дибала е в Ювентус от 2015 година. Общо до момента футболистът изигра 283 мача за отбора, в които отбеляза 113 гола и раздаде 48 асистенции. Националът на Аржентина има договор със "старата госпожа" до лятото на 2022 г., което означава, че следващият му клуб няма да плаща трансферна сума за него!

Вижте още: Чиро Имобиле - недооцененият нападател!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички