Бивш съотборник на Пауло Дибала посочи "единственото обяснение" за раздялата му с Ювентус


Бивш съотборник на Пауло Дибала посочи "единственото обяснение" за раздялата му с Ювентус
Снимка: Gulliver/GettyImages

1542 0

34-годишният бивш футболист на Ювентус и национал на Франция - Блейз Матуиди, вярва, че "старата госпожа" трудно ще успее да намери заместник на Пауло Дибала след края на сезона. В интервю за "La Gazzetta dello Sport" настоящият играч на Интер Маями заяви, че е изненадан от решението на клуба и посочи "единственото обяснение за случилото се":

"Имаме отлични взаимоотношения, вече чух новината, но все още не съм имал възможността да говоря с него. Той е чудесен човек, както и чудесен играч. Много съм изненадан, защото мисля, че на Ювентус няма да му е лесно да го замени и да намери футболист на неговото ниво", започна Матуиди.

"Дибала вършеше страхотна работа в последните години, феновете го обичат и никога няма да го забравят. Сигурен съм, че ще намери клуб, който ще му позволи да продължава да се развива".

"Единственото обяснение за случилото се е, че Ювентус е решил да поднови отбора. Знам, че е трудно да се приеме, но в такива ситуации трябва да знаеш как да "прелистиш страницата", каза още Матуиди, който напусна Торино през 2020 година.

Вижте още: Шеф в Ювентус обясни кога и защо е било взето решението за Пауло Дибала

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички