На 4 очи: Флорентино Перес съобщил бъдещето на Анчелоти


На 4 очи: Флорентино Перес съобщил бъдещето на Анчелоти
Снимка: Getty Images

3771 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти и президентът Флорентино Перес са провели 90-минутна среща в тренировъчната база Валдебебас този петък, когато редица играчи на "белия балет" са ангажирани с националните си отбори.

Президентът изрази пълната си подкрепа за треньора, въпреки критиките на които бе подложен след загубата от Барселона с 0:4 през миналия уикенд.

От испанските медии излезе информация, че Перес обмисля да уволни Анчелоти, но слуховете бяха опровергани. Президентът има пълна вяра на своя избор за треньор, направен през лятото на 2021 година. 

Той дори е похвалил работата му досега през сезона и му е гласувал сериозно доверие. Реал Мадрид е водач в класирането на Ла Лига и е близо до титлата, а в турнира Шампионска лига е на четвъртфинал, където ще се изправи срещу Челси. "Лос Бланкос" няма да може да разчита на ключов играч в останалите двубои до края на кампанията.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички