Барселона влиза в битка с Реал за подписа на дългогодишната му цел Килиан Мбапе


Барселона влиза в битка с Реал за подписа на дългогодишната му цел Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

8385 0

 

Барселона ще се опита да грабне Килиан Мбапе това лято. Каталунците ще направят всичко възможно да победят своя съперник Реал Мадрид и да подпишат с французина, като се очаква той да напусне Франция това лято като свободен агент. Информацията идва дни, след като "блаугранас" нанесе изненадващ и тежък удар по "белия балет" на терена с 4:0.

Контрактът на Мбапе изтича в края на сезона и по всичко личи, че той ще си търси нов клуб. Още през изминалия летен трансферен прозорец ПСЖ отхвърли оферта от Реал Мадрид на стойност 200 милиона евро за 23-годишния нападател. Барселона обаче също ще влезе в борбата за младока, като ще се опита да го примами със заплащане, на което той не може да откаже, информира френското издание L'Equipe.

Информацията на "Екип" обаче се оказа грешна - защо, четете тук! 

На „Камп Ноу“ са на мнението, че евентуалното привличане на Мбапе в редиците им ще излезе много по-изгодно, отколкото закупуването на Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд. За норвежеца разходите ще са в пъти повече, като се има предвид освобождаващата му клауза и комисионната на неговия агент Мино Райола.

Мбапе все още не е сигурен за бъдещето си, но е готов да изслуша офертата на каталунците. Французинът говори свободно испански и може да получи допълнителна информация за ситуацията Барселона от съотборниците си в ПСЖ Неймар и Лионел Меси, които се подвизаваха там дълго време.

Информацията на "Екип" обаче се оказа грешна - защо, четете тук! 

Предстои един интересен трансферен прозорец, а ето какво каза президентът на френския футбол по въпроса за Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички