В ЦСКА било хаос? Подигравки с Ел Маестро, храна в боклука и неспазване на "закон"?


В ЦСКА било хаос? Подигравки с Ел Маестро, храна в боклука и неспазване на "закон"?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

15316 0

Още от седмици насам изглеждаше невъзможно Нестор Ел Маестро да завърши сезона като старши треньор на ЦСКА. Призивите от привържениците за раздяла с него се засилваха все повече, а след поражението от борещия се за оцеляване Пирин Благоевград (историческо първо за "червените" като домакин срещу този опонент) Стамен Белчев го замени.

Оказва се, че ситуацията в съблекалнята на "армейците" е била шокиращо непрофесионална, докато Ел Маестро е бил начело. За това съобщава "Блиц", като изданието посочва няколко доста притеснителни факта, позовавайки се на своя информация.

Пълен безпорядък в ЦСКА при Нестор Ел Маестро

Ел Маестро сътворил хаос в ЦСКА

Единият от тях е, че футболистите на тима измислили подигравателен прякор на Нестор Ел Маестро. Другият е, че петима от играчите не спазвали "закон" в клуба. Посочва се, че в последната година играчите на ЦСКА са събирани на лагер в базата в Панчарево вечер преди домакински мачове и рядко ползвали столични хотели, както се правило предишните 4-5 години. Въпросните петима състезатели, чиито имена не се споменават, си тръгвали от лагерите и се прибирали в квартирите си.

Посочва се, че те се връщали в деня на мача, а един от тях, отново неназован, веднъж се прибрал чак към 11 часа, а мачът започвал в 15:00. Разказва се и за още една любопитна практика сред играчите.

Още: "Мрежа от детайли": Класирането в Първа лига - ЦСКА е 12-и, Лудогорец е 9-и, а Левски е 3-ти

Изданието информира, че менюто в отбора било изготвяно от брата на Нестор Ел Маестро - Никон, както и от нает диетолог. Наставникът изисквал всеки да се храни със специална храна, защото според него това било изключително важно, особено за физическата подготовка.

Според информацията обаче повечето играчи не харесвали "сръбските манджи" на Ел Маестро и ги хвърляли в боклука. Вместо това си носили от вкъщи - половинките им готвили, или си поръчвали от други места. А когато треньорът разбрал за това, се стигнало до голям скандал.

Още: Изненада: Успял в България треньор, странно изгонен от ЦСКА, иска да поеме Левски

Изданието завършва още, че Стамен Белчев е събрал отбора и е говорил за липсата на дисциплина, когато е дошъл, както и че от клуба уверявали, че подобно нещо няма да се случи отново. А от ЦСКА пуснаха на търг треньорската седалка, на която последно седя Нестор Ел Маестро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички