Жалко: Операция вгорчава допълнително кариерата на Азар в Реал


Жалко: Операция вгорчава допълнително кариерата на Азар в Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

3544 0

Неприятна новина за феновете на Еден Азар дойдоха от Мадрид. Тя гласи, че белгиецът ще се подложи на операция на десния крак. Азар се бори с контузия, която го мъчи от година. През 2021 г. атакуващият халф е искал да се подложи на хирургическа интервенция, но не е постигнал споразумение с клуба.

Конкретно проблемът на белгийския национал е свързан с остеосинтезна пластина на дясната фибула, която трябва да бъде отстранена. Така футболистът ще бъде отново извън игра за дълъг период, а новината бе потвърдена от Реал Мадрид.

Азар не е играл за "белия балет" повече от месец. За последно той взе участие в мача срещу Алавес на 19 февруари, когато влезе като резерва. Оттогава е неизползвана резерва във всеки мач, като пропусна и Ел Класико миналата неделя.

31-годишният футболист често е съпътстван от контузии, откакто се присъедини към тима през юли 2019 г. Затова той е взел участие само в 65 мача с бялата фланелка. През сезона халфът беше титуляр само в 8 от 21-те мача, в които се включи. Изглежда, че той е ненужен в клуба, както още трима от тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички