Френки де Йонг охлади мераците на Манчестър Юнайтед: Искам да остана в Барселона


Френки де Йонг охлади мераците на Манчестър Юнайтед: Искам да остана в Барселона
Снимка: Getty Images

1492 0

Полузащитникът на Барселона Френки де Йонг отговори на слуховете, които го свързват с трансфер в Манчестър Юнайтед. Нидерландецът  призна, че предпочита да остане в състава на каталунците, въпреки незатихващите информации, че може да напусне сегашния си клуб.

Той премина в испанския гранд от Аякс за 65 милиона евро през 2019 г. и оттогава се утвърди като ключов играч на отбора, като взе участие в 139 мача във всички състезания.

25-годишният футболист има договор на "Камп Ноу" до 2026 г. , но съществува възможността "Блаугранас" да бъдат принудени да го продадат това лято, тъй като продължават да се опитват да намалят разходите си за заплати.

"Барселона е просто клубът на моите мечти. Също от ранна възраст. Току-. Никога не съм съжалявал за избора си, въпреки че се надявах на повече трофеи, отколкото постигнах досега. Никога обаче не съм съжалявал за избора си. "

"Искам да кажа, че няма абсолютно нищо за споразумение или нещо официално. В момента за това изобщо не става дума. Във всеки случай не ми е известно. Или сигурно не са ми казали, но не мисля така", завърши той. 

Междувременно бившата звезда на Барселона Лионел Меси говори емоционално за раздялата с тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички