Манчестър Юнайтед не се отказва от звезда на Барса, Тен Хаг ще помага в преговорите


Манчестър Юнайтед не се отказва от звезда на Барса, Тен Хаг ще помага в преговорите
Снимка: Getty Images

1601 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед не се отказва от звездата на Барселона Френки де Йонг и засилва интереса си към нидерландеца, съобщи американският спортен канал ESPN. "Червените дяволи" ще разчитат на новия си мениджър Ерик тен Хаг да помогне в преговорите с неговия сънародник.

"Дяволите" търсят подсилване в средата на терена, като Де Йонг е разглеждан като перфектната опция за състава на Тен Хаг. Футболистът обаче не дава признаци да иска да се присъедини към Юнайтед, който през следващия сезон няма да играе в Шампионска лига - фактор, който халфът няма как да пренебрегне.

Въпреки това Юнайтед е уверен, че ще може да привлече Де Йонг с помощта на Тен Хаг, който да го убеди в дългосрочния проект, започващ на "Олд Трафорд". "Червените" обаче ще трябва да се съобразят с конкуренцията за подписа на Де Йонг, която не е малка. Манчестър Сити също проявява интерес към Де Йонг (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички