Искрено и лично: Лионел Меси за Лапорта, бъдещето си и още


Искрено и лично: Лионел Меси за Лапорта, бъдещето си и още
Снимка: Getty Images

3935 0

Звездата на ПСЖ Лионел Меси рядко дава интервюта, но когато това се случва той говори точно и ясно, без заобиколки и разбира се - целият свят слуша. 

Големият късметлия бе аржентинската телевизия "TyC Sports", пред която футболистът разкри доста неща от раздялата с Барселона до тазгодишния финал в Шампионска лига.

Меси засегна темата за Жоан Лапорта

"Каквото е станало - стана, вече е минало. Бе трудно, едно огромно предизвкателство за мен. Животът ми бе Барселона. Преместих се там, когато бях много малък. Живял съм повече в Испания, отколкото в Аржентина. Истината е, че никога не съм планирал да напускам Каталуния".

Аржентинецът говори и за своите критици

"Бе доста труден сезон, трябваше ми време да се адаптирам. Разбира се, както вече казах, не съм мърдал от Барселона, а да свикнеш с ново място на възрастта, на която съм аз е много трудно. Навярно щеше да ми бъде много по-лесно, ако бях по-млад".

Футболистът разкри и бъдещите си планове

"Ще ми се наложи да взема редица решения след края на Мондиал 2022, ще ми бъде доста трудно, но има време дотогава. Все още не съм решил нищо".

Меси за мачовете на ПСЖ с Реал Мадрид в Шампионска лига

"По-добрият отбор невинаги печели. Реал Мадрид, без да омаловажавам отбора и постигнатото от него, не бяха най-добрите в Шампионска лига този сезон. Искам да спечеля надпреварата отново".

Меси засегна и критиците на аржентинския национален отбор

"Беше доста нечестно да ни нападат по този начин. Дадохме всичко от себе си за националния тим. Целият състав се представяше добре и не заслужаваше да бъде критикуван".

Меси за Карим Бензема, Серхио Агуеро и отговори на Левандовски

"Смятам, че Карим ще спечели "Златната топка". Той имаше невероятен сезон, а и сега спечели Шампионска лига. Той направи толкова много за отбора си през елиминационната фаза". 

"Серхио ни липсва. С него сме изключително близки, обожавахме да играем рамо до рамо. По цял ден бяхме заедно, лягахме си и ставахме двамата, определено неговата липса в националния отбор се усеща".

"Не мога да се съглася с казаното от Левандовски. Нека говори каквото си пожелае, нямам времето да му обръщам внимание".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Срещу кого Лионел Меси изгуби дуел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички