Трансферен удар! Левски привлича талант от Нидерландия, преговаря с агентите на Френки де Йонг


Трансферен удар! Левски привлича талант от Нидерландия, преговаря с агентите на Френки де Йонг
Снимка: Levski.bg

3257 0

Левски е на крачка да се подсили с трети нов футболист за предстоящия сезон. Договор със клуба от „Герена“ ще подпише нидерландецът Делано Вианело, съобщава „Тема Спорт“. 

19-годишният дефанзивен халф ще дойде при „сините“ като свободен агент. За последно той се е подвизавал в Спарта Ротердам. Младокът ще бъде третото лятно попълнение на Левски след Ивелин Попов  и Анте Блажевич. 

Вианело има и италианско гражданство. До момента той е играл единствено за клуба от Ротердам. През последната кампания се е подвизавал  основно за дублиращия отбор на Спарта в третото ниво на футбола в Нидерландия.

Изданието допълва, че представители на Левски са наблюдавали на няколко пъти изявите на младока и лично са го убеждавали да акостира на „Герена“. Самият Вианело бил въодушевен от възможността „сините“ да се окажат транмплин за негов трансфер в топ първенствата на Европа.

Правата на талантливия халф се държат от известната агенция HCM sportst management, като от Левски са разговаряли с неговите представители. Въпросната мениджърска агенция работи със сериозни имена, сред които са Френки де Йонг, Дони ван де Беек, Виктор Линдельоф, Емил Форсберг, Денис Закария и други.

А ето как реагираха в Босна след трансфера на Блажевич в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички