Единсон Кавани си спомни за обрата на Барселона срещу ПСЖ: Имах нужда от терапия


Единсон Кавани си спомни за обрата на Барселона срещу ПСЖ: Имах нужда от терапия
Снимка: Gulliver/GettyImages

1536 0

Бившият нападател на ПСЖ - Единсон Кавани, обясни как е страдал от проблеми с тревогата след историческата победа на Барселона над неговия тим с 6-1 през 2017 година в осминафиналите на Шампионска лига.

Кавани беше един от лидерите на ПСЖ тогава, които претърпяха деморализиращото поражение, въпреки че отбелязаха и в двете срещи от сблъсъйа. Уругваецът разкри психическото разстройство, което "блаугранас" му нанесе по онова време.

"Имах нужда от терапия и психолог. Това поражение остана в мен дълго време и ми наруши спокойствието и самочувствието ми. Не можех да спя, будех се потен през нощите, наистина остави отпечатък върху мен", заяви категорично уругвайският футболист.

Победата на Барселона тогава се прочу във футболния свят, но е интригуващо да чуем и от онези, които са били от неприятната страна на историческия момент.

Кавани напусна ПСЖ три години по-късно и се насочи към Манчестър Юнайтед след изтичането на договора му. Той игра два сезона на "Олд Трафорд", преди да се присъедини към Валенсия това лято като свободен агент.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ПСЖ може да грабне Н'Голо Канте от Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички