Челси се инати и рискува да загуби Канте без пукната пара, ПСЖ чака зад ъгъла


Челси се инати и рискува да загуби Канте без пукната пара, ПСЖ чака зад ъгъла
Снимка: Gulliver/GettyImages

1660 0

Челси може да загуби Нголо Канте безплатно следващото лято, тъй като преговорите за договора са в застой. Настоящият контракт на полузащитника изтича в края на сезона, като лондончани са били в преговори за удължаване.

Челси е готов да предложи на 31-годишния футболист двугодишен договор с опция за трети, но Канте иска четиригодишен договор като този, даден на Калиду Кулибали, също на 31 години, по-рано тази година.

Според Daily Mail шефовете на "сините" са предпазливи към подобен ангажимент, като се имат предвид проблемите с контузиите на Канте през последните сезони. Французинът пропусна 55 мача във Висшата лига поради контузия през последните три кампании – и не е играл този път след равенството 2-2 с Тотнъм на 14 август.

Ако Челси не успее да договори нова сделка до януари, Канте ще може да говори с други отбори в чужбина. Пари Сен Жермен е на чело на опашката за подписа на победителя от Световната купа 2018, тъй като имаше дългосрочен интерес.

Обсъждайки ситуацията на Канте, мениджърът Греъм Потър каза:" Моят фокус е да му помогна да се възстанови по добър начин, така че да е на разположение за нас. Когато е на терена, той е огромно предимство за нас. Другите неща са между клуба и него."

Вижте още: Манчестър Юнайтед и Челси с интерес към звезда, която има договорка с друг клуб

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички