Бивша звезда на ПСЖ посочи как отборът ще спечели Шампионска лига с Меси, Мбапе и Неймар


Бивша звезда на ПСЖ посочи как отборът ще спечели Шампионска лига с Меси, Мбапе и Неймар
Снимка: Getty Images

2229 0

През последните няколко години ПСЖ се проваля в опитите си за спечелване на най-комерсиалния европейски турнир - Шампионска лига. Сега бившият играч на парижани - Жером Ротен, даде ценен съвет на френския гранд.

Ротен вярва, че ако ПСЖ иска да печели с Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар ще трябва да промени доста неща по терена схемово и игрово.

"Ако ПСЖ иска да спечели Шампионска лига с Меси, Мбапе и Неймар в предни позиции, то Галтие моментално трябва да махне човек от полузащитата и да го замени с бранител", категоричен е Ротен.

Изглежда бившият футболист вярва, че парижани се нуждаят от повече сили в отбраната, защото не е лъжа, че трите звезди в предни позиции не са големи любители на играта в защита.

Основната цел на тима на ПСЖ е спечелването на Шампионска лига. Преди година те отпаднаха безславно от Реал Мадрид на осминафинал, през 2021 пък бяха отстранени на полуфинал, а през 2020-а Байерн попари френския гранд на финала. Предстои да разберем какво ще направят парижани през настоящата кампания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ПСЖ ще атакува Челси за Н'Голо Канте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички