Лионел Меси за трудностите в Париж през изминалата година: Страдах и плаках...


Лионел Меси за трудностите в Париж през изминалата година: Страдах и плаках...
Снимка: Getty Images

1908 0

Мегазвездата на ПСЖ - Лионел Меси, говори за предизвикателствата, пред които се е изправил миналата година, след като премина в Париж от Барселона.

Аржентинецът сподели, че е свикнал доста трудно с обстановката, но добави още, че неговите деца са се адаптирали добре и бързо са намерили нови приятели.

"Момчетата са тези, които се адаптираха най-добре. Това ни притесняваше най-много и не беше най-лесното от всичко...  За тях бе важно да започнат училище, да намерят нови приятели, беше нещо много нормално, много просто", заяви Меси за "ESPN Argentina".

"Спомням си как ги оставях на училище и си тръгвах плачейки, страдайки за тях. В Барселона бяхме свикнали с живота си. Не е лесно да пристигнеш на ново място на друго, където езикът е различен", добави още аржентинският футболист. 

Изглежда тези притеснения на Меси са му попречили и да покаже на какво е способен на терена. Мнозина смятат, че първият сезон на аржентинеца на "Парк де Пренс" не бе никак убедителен. Сега обаче изглежда, че нещата са се подобрили, защото Меси блести с екипа на парижани.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кристоф Галтие обясни защо е сменил Лионел Меси срещу Бенфика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички