ВИДЕО: Лео Меси избухна с майсторско попадение срещу Бенфика


ВИДЕО: Лео Меси избухна с майсторско попадение срещу Бенфика
Снимка: GettyImages

3204 0

Лионел Меси и ПСЖ пропуснаха да победят Бенфика в Португалия, след като завършиха наравно 1:1, но в личен план за аржентинеца нещата изглеждаха по-добре. Легендата отбеляза първото си попадение над "орлите" в третия си мач, в който той е играл срещу класния съперник. 

Той откри резултата след 22 минути игра, когато френските шампиони развиха страхотна атака посока противниковата врата, в която невероятният футболист все участие още в самото й създаване около центъра на терена. В последствие той се придвижи към наказателното поле и след асистенция от Мбапе - аржентинецът прати неспасяемо кълбото в горния ляв ъгъл. 

Това обаче не бе достатъчно за успех на "принцовете", след като Данило си вкара автогол в края на първата част. По този начин възпитаниците на Галтие прекъснаха безгрешната си серия в надпреварата.

Лео Меси обаче най-накрая отбеляза над португалския тим, след като това не се получи с екипа на Барселона. Той има едва две срещи срещу съперника, които са от сезон 12/13, когато каталунците попадат в група с Бенфика в Шампионска лига и постигат равенство и победа.

Успехът идва именно в Португалия, когато аржентинецът се отчита с асистенции за победата с 2:0. Сега той добави и попадение към рекорда си срещу противниковия отбор. 

Eто как се разви и самата среща!

Ето го и въпросното попадение:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички