Мохамед Салах за договора си с Ливърпул: Не е времето за това


Мохамед Салах за договора си с Ливърпул: Не е времето за това
Снимка: Getty Images

1390 0

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах даде интервю пред Sky Sports, в което коментира ситуацията около довора му с клуба. Той обясни, че не е подходящият момент да се говори по тази тема, тъй като отборът се устремил да постигне исторически квадрупъл. Контрактът му изтича през юни 2023 г.

На въпрос какво може да каже за преговорите с тима, той отговори: "Ами не много, но честно казано, това, което мога да споделя, е, че има много неща, които хората не знаят.

"Не искам да бъда егоист и да говоря за положението си. Намираме се в най-важния период за състава, така че трябва да се съсредоточа върху това, което предстои с отбора, и това е най-важното. Това е всичко и нищо друго не мога да кажа. Надявам се, че ще бъдем по-оптимистично настроени и ще видим какво ще се случи", каза Салах. 

Запитан дали е сигурен, че ще парафира за дълго с Ливърпул той добави: "Не мога да кажа да, но и не мога да кажа не, вече много пъти съм заявявал какво искам, но сега не мога да навляза в подробности, защото ситуацията е много деликатна", завърши египтянинът.

През този сезон Ливърпул обвърза с нови договори редица основни футболисти, но феновете все още чакат Салах да се присъедини към тази група. По-рано през седмицата неочаквана фигура заяви, че Мохамед Салах ще остане за дълго в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички