Какво е състоянието на Фабиньо след зловещия удар в главата?


Какво е състоянието на Фабиньо след зловещия удар в главата?
Снимка: Getty Images

1484 0

Ливърпул получи добри новини преди ключовият двубой в битката за титлата във Висшата лига срещу Манчестър Сити в неделя.

Полузащитникът Фабиньо ще бъде на разположение на мениджъра Юрген Клоп. Имаше съмнения, че той е получил сътресение на мозъка след победата над Бенфика с 3:1 в Португалия, но проблемите са отшумели. 

Наставникът на мърсисайдци Юрген Клоп коментира сериозността на удара след двубоя във вторник вечер от турнира в Шампионска лига. "Имаше разрез в задната част на главата му, както и кръв по нея, но той би трябвало да е напълно здрав". 

Въпреки окуражителните думи германският специалист се опасяваше, че Фабиньо може да попадне в обхвата на протоколите за сътресение на мозъка, които подлежат на допълнително изследване.

В крайна сметка, 28-годишният играч не е имал нужда от по-сериозно лечение, освен на леката порезна рана, която се е появила заради единоборство с играч на Бенфика.

Медицинският персонал на клуба е представил информация за състоянието му пред Висшата лига и така той е получил разрешение да вземе участие в сблъсъка.

Ако не се стигне до изненадващи контузии, Клоп ще разполага с целия си наличен състав за мача в неделя срещу отбора на Пеп Гуардиола.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В Португалия футболистите на Ливърпул не получиха добро посрещане и си тръгнаха със смесени чувства

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички