Дадоха отговора: Били ли са Григор Димитров и Серина Уилямс влюбена двойка?


Дадоха отговора: Били ли са Григор Димитров и Серина Уилямс влюбена двойка?
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

37660 0

"Наистина ли Серина Уилямс и Григор Димитров се срещаха? Изследване на специалната връзка между двете тенис звезди": С такова заглавие излезе чуждестранно издание, което разгледа един епизод от миналото, който е обвит в мистерия.

Усилено се твърди, че Гришо е вероятно най-великата тенисистка в историята са били заедно преди над 15 години. В момента двамата са в отлични приятелски отношения, но през годината е имало и моменти, в които американката се е изказвала доста грубо за българина.

Сложните отношения между Григор Димитров и Серина Уилямс

Още: На косъм! Григор Димитров бе пред колосална сума пари само с 1 победа в Мадрид - ето колко прибра

Григор Димитров и Серина Уилямс

"Тяхната скорошна среща в Маями добавя нов слой към историята" - пише изданието и се насочва ретроспективно към отношенията между двамата. От "Не искам да съм в същата страна с този човек" и "Той има черно сърце" до отлични приятелски взаимоотношения.

За да разгадае мистерията, се разглеждат и отношенията между Серина Уилямс и Мария Шарапова. Двете имаха ожесточено съперничество, спечелено категорично от американката. Те очевидно изпитваха неприязъм една към друга, а коментарите им и извън корта една към друга засилиха още повече негативните чувства.

Ролята на Мария Шарапова

Още: Потвърдено: Коварна опасност за Григор Димитров - пред неочаквана угроза е да приключи рано-рано на тенис турнира в Мадрид

Григор Димитров и Мария Шарапова

Смята се, че Гришо също е бил сред причините за техните отношения. Изданието посочва, че той е бил гадже на 23-кратната победителка в турнирите от Големия шлем, преди да се среща с Мария Шарапова. Известно е и прословутото интервю на Уилямс пред Rolling Stone, в което коментира Шарапова и намесва и Димитров:

"Тя започва всяко интервю с "Толкова съм щастлива, такава късметлийка съм" - толкова е скучна. Няма да бъде канена на готините партита. И между другото - ако иска да се среща с мъж, чието сърце е черно, нека го прави" - казва тя по адрес на рускинята.

Именно това ѝ изказване е една от причината за толкова сериозните слухове, че Уилямс се е срещала с Димитров преди това да стори Шарапова. Слуховете започнаха през 2012 година и продължиха сериозно и през 2013-а. Изглеждаше сякаш връзката между Серина и Григор се заздравява, като те тренираха за доста турнири заедно.

Още: Точи се на Григор Димитров в Мадрид: Тийнейджър суперталант вече с успехи - би най-добрия приятел на Гришо

Американското издание обаче напомня случай от 2013 година и изказвне на американката година след Ролан Гарос през онзи сезон. Именно онези ѝ думи служат като още едно доказателство за тезата, че е била с Димитров.

Серина Уилямс признава в друго интервю за Rolling Stone: "Загубих в първия кръг на Ролан Гарос миналата година и реших да остана. Имах лошо разбиване на сърцето и просто не исках да съм в същата страна, в която е и другият човек".

Каквото и да се е случвало - и Гришо, и Серина са оставили всичко зад гърба си. Вече няма никакви интимни отношения между тях, но и по-важното - оставили са всичко негативно назад във времето и са в чудесни приятелски отношения. Наскоро пък Григор Димитров разкри ценните качества, взети от неговите родители.

"Човече, нямаш шанс": Григор Димитров се забърка в сага със Серина Уилямс и рапъра Дрейк

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички