Фигура с големи позиции разкри: Казах на Салах да напусне Ливърпул, а той...


Фигура с големи позиции разкри: Казах на Салах да напусне Ливърпул, а той...
Снимка: Getty Images

4704 0

Египетският министър на спорта Ашраф Собхи заяви, че Мохамед Салах най-вероятно ще остане в Ливърпул. Контрактът на египтянина изтича след година, а двете страни работят по въпроса за подновяването му.

Последните няколко месеци преговорите достигнаха до задънена улица, след като от управата на Ливърпул не искат да изпълнят желанието на Салах за повече от 400 хиляди паунда седмично. Но наскоро стана ясно, че мърсисайдци са готови да направят компромис, за да задържат звездния си играч.

„Срещнах се с Мохамед на летището след мача със Сенегал и му казах да забрави за провала на националния ни отбор и да се гледа напред към това, което предстои. Посъветвах го да се насочи към друг европейски гранд, но той бе категоричен, че иска да се обвърже с тима на Ливърпул за по-дълго време“, заяви Собхи в интервю пред египетска радиостанция.

Миналият понеделник мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп бе запитан какво се случва около разговорите за новия договор на нападателя, а той отговори, че очаква всичко да мине по вода и много скоро футболистът и клубът да си стиснат ръцете.

В неделя е големият сблъсък от Висшата лига срещу Манчестър сити, а при победа мърсисайдци ще оглавят класирането с 2 точки преднина пред своя съперник. Сега обаче вниманието на Ливърпул е насочено към Португалия за гостуването на Бенфика в четвъртфиналната фаза на Шампионска лига и се очаква Салах да бъде от ключово значение за двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички