Клоп обяви кои са двата му фаворити в Шампионска лига


Клоп обяви кои са двата му фаворити в Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

1894 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви кои два тима смята за фаворити за спечелването на Шампионска лига през настоящия сезон. Както е известно, неговият тим отпадна от надпреварата, след като бе елиминиран от Атлетико (Мадрид).

"За мен основните фаворити сред останалите отбори са Байерн и Манчестър Сити. Това би било интересен мач. Не знам дали ще се получи такъв финал, може би те ще се срещнат по-рано или ще се случи нещо друго. Всеки има нужда от късмет, за да спечели такъв турнир, но аз винаги съм казвал, че ако искате да спечелите Шампионска лига, трябва да подготвиш най-добрия състав за финала. Не казвам, че други отбори нямат шанс, но именно Байерн и Сити имат най-голям. Така мисля аз", коментира германецът, цитиран от Goal.com.

"Въпреки това, нито един отбор в света не е перфектен. Манчестър Сити не е перфектен, Байерн не е перфектен, ние също не сме перфектни, но за да спечелите Шампионска лига, трябва да сте почти перфектни. Ще гледам този турнир, ще бъде много интересно. За съжаление, Ливърпул вече няма да играе", каза още Клоп. А ето кога стартира новият сезон в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички