Без бонуси в Реал Мадрид при спечелване на Ла Лига или Шампионска лига


Без бонуси в Реал Мадрид при спечелване на Ла Лига или Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

1149 0

Играчите и щаба на Реал Мадрид няма да получат никакъв бонус в случай, че успеят да спечелят титлата в Ла Лига или Шампионска лига. Това е заради кризата от коронавирусната пандемия, заради която се съгласиха да намалят заплатите си с 10% и да се сбогуват с премии.

До намаляване на възнагражденията се стигна, след като имаше преговори между директорите и играчите, като имаше шанс намалението да стигне и 20%, ако сезонът в Испания бе прекратен окончателно. Въпреки това условието за отпадането на бонусите остава и няма да имат щастието от сезон 2016/17. Тогава заради дубъл - Ла Лига и Шампионска лига бонусите бяха около 1 млн. евро.

Играчите на Реал Мадрид, които бяха представени от капитана си Серхио Рамос, приеха предложението на клуба, тъй като са наясно с финансовите затруднения, идващи с коронавирусната криза.А след подновяването на сезона "белия балет" се представя отлично, като вече води на 4 точки пред Барселона в класирането. Въпреки това Зинедин Зидан призова за спокойствие и заяви, че все още нищо не е спечелено и няма повод за радост.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички