Юрген Клоп: Само Манчестър Сити може ни да победи по този начин


Юрген Клоп: Само Манчестър Сити може ни да победи по този начин
Снимка: Getty Images/Guliver

1428 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп засипа с похвали Манчестър Сити и Хосеп Гуардиола, след като "гражданите" победиха с 4:0. Клоп смята, че само Сити може да ги победи така, но категорично отхвърли твърденията, че неговите играчи не са били концентрирани.

"В мача имаше много ключови моменти и Манчестър Сити ги използва, а ние не. Играта беше открита, но футболистите на Сити мислеха по-бързо, докато на нас ни липсваше подвижност. Ако бяхме направили някои нещо по-добре, то всичко можеше да е различно", заяви Клоп.

"Ако искате да напишете материал в тази насока, а именно, че не сме били концентрирани, давайте. На мен ми хареса поведението на играчите – видях брилянтно поведение на футболисти, които дадоха всичко от себе си и се бориха. Няма нищо общо с миналата седмица, ако трябва да съм честен. Загубата боли като всяка друга. Това, което исках да видя, е един отбор, който е готов да се бори с Манчестър Сити, а те имат какво да доказват. Ако има тим в света, който може да ни победи по такъв начин, това вероятно ще са те, но ние ще се върнем по-силни. Ще подобрим някои неща и ситуацията ще бъде по-различна, но толкова за днес“, коментира германецът. А какви са трансферните планове за годината на Ливърпул - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички