Юрген Клоп разкри трансферните планове на Ливърпул за годината


Юрген Клоп разкри трансферните планове на Ливърпул за годината
Снимка: Getty Images/Guliver

2373 0

Мениджърът на новия шампион в английската Висша лига Ливърпул - Юрген Клоп, говори за трансферните планове на клуба. Германецът признава, че епидемията от коронавирус със сигурност ще има влияние, но и че този отбор няма нужда от задължителни нови попълнения на този момент.

"COVID-19 със сигурност има своето влияние и върху входящите, и върху изходящите трансфери, нормално е. Това със сигурност няма да бъде най-натовареното лято откъм трансфери в света. Но може би в по-късен етап, ако прозорецът още е отворен, ние ще знаем повече.

Но този състав... вижте го. Това не е състав, който трябва да смениш сега и да кажеш: "Добре, имаме нужда от играч на тази и тази позиция". Нямаме първа 11-ка, казвам, че имаме първа 16-ка или 17-ка. Всички те могат да играят на еднакво ниво. Но ние трябва да използваме това на 100%. Не може да харчим милиони, защото го искаме или мислим, че така трябва. Никога не го искаме" - заяви Клоп.

А каква молба отправи Юрген Клоп към феновете на Ливърпул относно спечелената титла?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички