Бербатов посочи отбора, който има най-голямо предимство в Шампионска лига и е фаворит


Бербатов посочи отбора, който има най-голямо предимство в Шампионска лига и е фаворит
Снимка: Guliver/GettyImages

2744 0

Бившият български нападател Димитър Бербатов посочи кой е фаворитът в Шампионска лига през този сезон. Според него най-големи шансове за трофея има Байерн (Мюнхен), като е впечатлен от формата на тима след паузата.

"При положение, че Шампионска лига завърши благополучно, то съм склонен да вярвам, че Байерн е фаворитът за спечелването на турнира. Винаги съм впечатлен от качеството, с което разполагат. Не знам как цялото прекъсване на шампионатите ще се отрази на отборите, но Байерн може би имат леко предимство с оглед на факта, че вече играят мачове и си връщат игровия ритъм. За мен вече са фаворити", сподели Бербатов.

В германското първенство лидер е Байерн (Мюнхен), който има 10 точки преднина пред Борусия (Дортмунд). "Жълто-черните" имат и мач по-малко. Също така баварците са почти сигурни за 1/4-финалната фаза в Шампионска лига, след като в първия мач победиха Челси с 3:0. А Бербатов изглежда, че е променил мнението относно това кой е фаворит, защото в края на декември миналата година даде различна прогноза - ето каква.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички