Изненада: Бивша на Григор Димитров в "опасна близост" до най-близкия му приятел (СНИМКА)


Изненада: Бивша на Григор Димитров в "опасна близост" до най-близкия му приятел (СНИМКА)
Снимка: Eurosport

71802 0

Григор Димитров продължава участието си на първото за годината състезание от категорията "Мастърс 1000". В Индиън Уелс 32-годишният българин преодоля на старта във втория кръг Александър Мюлер след успех с 2:0, а сега му предстои нов сблъсък срещу французин - Адриан Манарино (номер 21 в света).

По същото време в калифорнийския град бе забелязана и бивша интимна приятелка на Гришо. Става въпрос за рускинята Лолита Османова, с която бе преди румънската актриса Мадалина Генеа. Самата Лолита сподели доста кадри и не криеше къде се намира.

Експерти изненадаха: Обидиха Григор Димитров, но и му предвидиха нещо голямо

Лолита Османова близо до Григор Димитров... отново

Веднага започнаха слуховете, че двамата са подновили своите интимни взаимоотношения, като те бяха още по-засилени от кадри, споделени от Лолита (ВИДЕО). Тя обаче така и не бе забелязана нито в ложата на Димитров, нито на първия му мач срещу Александър Мюлер.

ЛУДОСТ! ФЕН ЗАЛОЖИ БЛИЗО 15 ХИЛЯДИ ДОЛАРА НА МАЧ НА ГРИШО - КАКВО СЕ СЛУЧИ?

Все пак Лолита, която показа, че е около тенис комплекса в Индиън Уелс, се появи на друг корт за друг мач, който изгледа на живо. Тя бе там да подкрепи друг руснак в лицето на Андрей Рубльов (вижте кадъра най-долу в материала). Любопитното е, че той е най-близкият състезател на Григор Димитров в Тура, като двамата често са показвали отличните си взаимоотношения.

Лолита е в Индиън Уелс не за Гришо, а за Андрей Рубльов?

Андрей Рубльов наблюдаван от Лолита Османова

Лолита Османова изгледа на живо срещата на Рубльов срещу Иржи Лехецка, но явно не му донесе късмет. Петият в света руснак изненадващо загуби от 32-рия в световната ранглиста чех, който дори надделя в два сета след 6:4, 6:4 в отделните части (за 1 час и 18 минути игра).

Лехецка записа по един пробив в началото и на двата сета (в първата част - още в първия гейм, а във втората - в третия гейм), като и в двата случая така и не бе пробит и запазваше аванса си до края, като сервираше достатъчно убедително.

Още: Ударно: С 4 турнира Григор Димитров вече е с по-голяма парична печалба, отколкото в 5 цели сезона

Той се отличи с цели 9 аса срещу само един за Андрей Рубльов. Впечатляващото е, че не допусна нито една точка за пробив на свое подаване и не даде шанс на руснака. Въпреки че процентът му вкаран първи сервис бе 53% (срещу 56% за Рубльов), той спечели изумителните 93% от точките там (25 от 27).

Самият Гришо може да се изправи срещу единствения по-високо ранкиран руснак от Рубльов - третия в света Даниил Медведев. Вижте кога и къде да гледаме по ТВ мача на Григор Димитров срещу Адриан Манарино.

Страхотно! Какъв е шансът на Григор Димитров да спечели Индиън Уелс - има 1 голяма изненада?

Лолита Османова гледа Рубльов, а не Гришо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички