Лудост! Фен заложи 14 691 долара в интересен момент на мача на Григор Димитров - какво се случи?


Лудост! Фен заложи 14 691 долара в интересен момент на мача на Григор Димитров - какво се случи?
Снимка: Колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

45734 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе в четвъртия кръг на първия за годината турнир от сериите "Мастърс 1000". 32-годишният хасковлия победи двама французи, за да се класира за тази фаза - Александър Мюлер (2:0) и Адриан Манарино (2:0).

И в двете срещи световният номер 13 бе убедителен, като срещу шампиона от Sofia Open показа още по-добра игра и не му остави никакви шансове. Димитров стигна до цели 12 точки за прoбив и въпреки че съперникът му отрази впечатляващите 9 от тях, Гришо спечели без напрежение за по-малко от час и половина игра (за 83 минути).

СТРАННО: Експерти обидиха Григор Димитров, но и му предрекоха нещо голямо

И докато в срещите съответно със световните номер 88 и 21 българинът бе в ролята на абсолютен фаворит, то на осминафиналите може да срещне много тежко препятствие. А именно световният номер 4 Даниил Медведев. За тази цел руснакът трябва да се справи с представителя на домакините Себастиан Корда.

Любопитното е, че Медведев има цели 31 победи и само 2 загуби срещу тенисисти извън топ 20 от началото на 2023 година до днес. И двете обаче са допуснати именно срещу опонента, който ще има подкрепата и на публиката в този сблъсък.

Още: Изненада: Лолита отиде в ложата на най-близкия приятел на Гришо - донесе му нещастие (СНИМКА)

Залог от близо 15 хиляди долара на мача Григор Димитров - Манарино

Григор Димитров би Манарино и парите заваляха

Много смел привърженик пък явно е бил напълно сигурен, че Григор Димитров ще победи Адриан Манарино, защото постави внушителен залог от близо 15 хиляди щатски долара (точната сума е 14 691 долара).

Още: Ударно: С 4 турнира Григор Димитров вече е с по-голяма парична печалба, отколкото в 5 цели сезона

Той го е сторил в интересен момент - във втория сет, когато резултатът бе 2:2 гейма. Явно е видял изключително убедителната игра на Димитров и е повярвал, че българинът ще задържи нивото до края на мача, без да даде и шанс на съперника, защото коефициентът е бил едва 1,06.

В крайна сметка прогнозата му се сбъдва, а куражът му е възнаграден с печалба от 15 572.46 щатски долара (или чиста печалба от 881.46 щатски долара). Повече за това как перфектният Григор Димитров му ги осигури + най-красивия удар в мача (ВИДЕО).

Страхотно! Какъв е шансът на Григор Димитров да спечели Индиън Уелс - има 1 голяма изненада?

Как Гришо направи фен богат?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички